B.B.B. op het Schoolfeestplein

0
726

Op zaterdag 31 augustus slaan Bar Bistro d’ Olde Smidse, Jumbo Leussink Goor en RH-Events de handen ineen en vindt het B.B.B.B. evenement plaats op het VEC Plein in Goor, “BBQ, Beers, Beats en Barbers”. Dit is tevens de eerste zaterdag na de vakantie, een goede reden dus om nog één keer extra te genieten van het optimale vakantiegevoel.

Deze dag staat geheel in het teken van gezelligheid, goed eten van de BBQ, goede (live) muziek en vakkundige Barbers. Tijdens dit evenement kan je tevens genieten van heerlijke speciaal bieren. Het geheel zal sfeervol in vintagestijl worden aangekleed voor een zwoele ontspannende zomermiddag/ en -avond!
Dit evenement is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden. In samenwerking met Jumbo Leussink Goor is er de mogelijkheid om te sparen voor € 5,00 korting op de BBQ kaart. Een volle kaart kun je inleveren bij De Reggehof en d’Olde Smidse. U krijgt dan de BBQ kaart voor € 17,50 en kunt u genieten van 3 heerlijke gerechten en een speciaal biertje. Uiteraard zijn deze kaarten ook gewoon te koop voor € 22,50.

De eerste acts en bands zijn reeds geboekt en zullen de komende weken bekend worden gemaakt. Noteer alvast in je agenda: zaterdag 31 augustus vanaf 16.00 uur op het VEC Plein.

Dit evenement is in samenwerking met Bar Bistro d’ Olde Smidse, Jumbo Leussink Goor en RH-Events.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in