Alzheimer Café Hof van Twente 10 november

0
970

H.v.T. – Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie en/of hun partners, familie, vrienden en mantelzorgers. De bezoekers praten met elkaar over de dingen die ze dagelijks meemaken, wisselen informatie uit over dementie en mogelijkheden voor hulp. En dat allemaal in gemoedelijke sfeer.U bent van harte welkom op dinsdagavond 10 november. Door samen in gesprek te gaan, proberen we verschillende onderwerpen te bespreken. Onderwerpen waar u graag over wilt praten of misschien wel een oplossing voor zoekt, of waarvan u wil weten hoe anderen hier over denken. Heeft u vragen, wilt u wat toevoegen, kom dan naar de caféavond. Wij zijn blij met uw bevindingen, ervaringen. Tevens zijn er enkele deskundigen aanwezig die eventueel vragen kunnen beantwoorden.

Het programma start om 19.30, inloop vanaf 19.00 uur. Het Alzheimer Café vindt plaats in Grandcafé In de Hagen, Wooncomplex Stadshagen, aan de Stadshagen 201 te Delden. De toegang is gratis, inclusief een kopje koffie/thee. Graag tot ziens in Delden.

Het Alzheimer Café Hof van Twente wordt georganiseerd door de samenwerkende organisaties stichting Alzheimer Nederland, Stichting Welzijn Ouderen, Carintreggeland en Casemanagers Dementie Twente. Voor vragen, informatie of overleg over samen reizen kunt u zich wenden tot R. Hoonhorst tel. 06-34356721 of e-mail r.hoonhorst@carintreggeland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in