19 maart Fancy fair Erve Hooyerinck

0
1048

Katholieke Basisschool Erve Hooyerinck te Delden houdt donderdag 19 maart van 17.00 tot 19.00 uur een Fancy fair.
Er wordt geld ingezameld voor een goed doel. Dit jaar gaat een deel van de opbrengst naar de Stichting Elastiekenkoersen een deel gaat naar onze school voor aanpassingen van de speeltoestellen.

Stichting Elastiekenkoers heeft als doel jeugdige inwoners van Hof van Twente met een ernstige aandoening te ondersteunen bij hun ziekte, een wens te vervullen of de behandelende instelling te ondersteunen met praktische hulp. Jaarlijks wordt door de Stichting een andere doelgroep bepaald. Dit jaar gaat de opbrengst naar kinderen die geboren zijn met een “open rug” (Spina bifida), in onze gemeente. Harco Wesselink van de Elastiekenkoers zal hierover op school de kinderen het een en ander komen vertellen.

De Fancy fair vindt plaats in de school en op het achterplein. Er zullen tal van activiteiten zijn: spelletjes, een loterij, kramen met lekkernijen, maar natuurlijk ook de verkoop van de zelfgemaakte spulletjes van alle groepen van onze school. Ook zal er buiten gelegenheid zijn om iets van warm eten te kopen. U hoeft die dag dus niet te koken!

Iedereen, die de Stichting Elastiekenkoers en onze school een warm hart toedraagt, is van harte welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in