120 hesjes uitgedeeld aan 3 clubs

0
720

Goor – De organisatie van het Beachsoccertoernooi Goor 2015 wilde met de opbrengst van het evenement een goed doel steunen. Samen met hoofdsponsor AVIA doneert de organisatie van 120 voetbalhesjes aande jeugdteams van de drie Goorse voetbalclubs Hector, GFC en Twenthe.

“Het Beachsoccertoernooi is een prachtig evenement dat in een paar jaar hard is gegroeid, dat ze vervolgens ook aan hun maatschappelijke verantwoordelijkheid willen voldoen moedigen we alleen maar aan en ondersteunen we als organisatie graag”, zegt Leonie Kamp van AVIA.

De voetbalhesjes zijn inmiddels uitgereikt aan de drie voetbalclubs. René van Ommen van SV Hector sprak van een prachtig gebaar. Voorzitter Ben Bekhuis van VV Twenthe vertelde dat Twenthe erg blij is met de hesjes. En ook de voorzitter van GFC, Eddy Gruppen was blij met de trainingshesjes en liet weten dat ook hier de hesjes al intensief in gebruik zijn genomen.
“Een leuke geste van beide partijen! Trainings- en voetbalmateriaal heb je als voetbalclub nooit genoeg. Nogmaals bedankt namens de club!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in