10e toertocht van Happy Car

0
161

De stichting Happy Car Kids houdt op zaterdag 9 september weer een toertocht met sportauto’s voor kinderen, die vanwege ziekte of andere maatschappelijke omstandigheden een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Vanwege het 10 jarig jubileum is er dit jaar voor gekozen om de toertocht uit te voeren in samenwerking met de Vereniging Hof van Twente-Kiev-Pechersk. Zij richt zich daarbij deze keer specifiek op 25 kinderen van Oekraïense vluchtelingen, die vanwege oorlogsgeweld in hun vaderland Oekraïne hebben moeten verlaten om een veilig onderdak te vinden in de Hof van Twente.
Deze toertocht gaat om 14.00 uur van start vanaf het terrein van Aqua Plus aan de Molenstraat 61a te Goor. Om 15.00 uur maken de rijders en de kinderen een tussenstop bij Herberg De Pot.
Belangstellenden kunnen vanaf 13.00 uur bij Aqua Plus komen kijken om de kinderen en de auto’s uit te zwaaien bij de start van de toertocht. Om 16.15 uur wordt de auto’s met de kinderen weer terug verwacht op het bedrijfsterrein van Aqua Plus voor een afsluitende prijsuitreiking en een drankje tot slot.

Fot0: Happy Cars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in