Hendevelde – De organisatie heeft nog geen besluit genomen of de Zomerfeesten in Hengevelde in de weekeinden van 14, 15 en 16 juni en van 21,22 en 23 juni doorgaan.

De organisatie werkt met een drietal scenario’s, zegt voorzitter Kasper Put in TC Tubantia. Ae gaan door, ze gaan niet door of ze gaan in aangepaste vorm door. Zij bekijken om de veertien dagen de situatie. Daarbij zijn de maatregelen van de overheid en het RIVM leidend, daar luisteren ze goed naar. Het heeft nu geen zin te speculeren welk scenario het wordt.De Zomerfeesten in Hengevelde vinden plaats voor het School en Volksfeest in Goor dat inmiddels is geschrapt en uitgesteld tot volgend jaar. De gang van zaken in Goor speelt geen rol in de mogelijke besluitvorming in Hengevelde. Elke organisatie heeft haar eigen verantwoordelijkheid. Het karakter van het School en Volksfeest, met de grote optocht, is anders dan in Hengevelde. Vooralsnog hebben we te maken met de landelijke maatregel dat tot 1 juni alle bijeenkomsten zijn verboden. De data van ons feest liggen nog redelijk ver weg, maar er is zeker reden tot zorg.

Financiƫle gevolgenHet schrappen van de zomerfeesten kan financiƫle gevolgen hebben, bevestigt Put. Maar welke kan hij in dit stadium niet precies aangeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here