Zangtalenten opgelet

0
198

Hoftalenten is op zoek naar jou! Geef je deze week op!

Zangtalenten uit de Hof van Twente opgelet, want Hoftalenten is terug en we zijn op zoek naar jou! Is zingen jouw grootste hobby en lijkt het je te gek om met live Bigband op het podium te staan? Of wil jij meer leren over hoe je je comfortabel voelt op het podium en wil je meer ervaring op doen? Ben je 16 jaar of ouder? Geef je dan nu op en wie weet sta jij 30 december samen met The Big Band Apollo te schitteren op het podium van De Reggehof.

Hoftalenten is al jaren een begrip in de Hof van Twente. Traditiegetrouw, op 30 december, betreden zangtalenten uit de Hof het podium en wordt er door een vakkundige jury het Hoftalent van het jaar gekozen. Na een paar jaar van afwezigheid, zijn we blij om aan te kunnen kondigen dat we weer van start gaan.

Meld je deze week nog aan! Stuur een filmpje waarin je jezelf voorstelt (naam, leeftijd, woonplaats) en je jouw auditienummer ter gehore brengt. Er wordt een selectie gemaakt van de video’s voor de eerste auditieronde die in oktober plaats zal vinden. Daar worden de kandidaten geselecteerd die op 30 december op het podium zullen staan. Stuur jouw video voor vrijdag 6 oktober naar s.gelen@reggehof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in