Zakelijk vloggen’ bij ZZP Hof van Twente

0
744

Hof van twente – Ben jij ZZP’er en gevestigd in de gemeente Hof van Twente, kom dan aanstaande donderdag 28 februari naar Boekwerk Goor (etage boven de bibliotheek). Kelvin Vehof uit Delden vertelt daar hoe je een ‘zakelijke vlog’ maakt om te posten op social media of jouw website. Deze praktische workshop begint om 16.00 uur. Aansluitend is er tijd (tot ongeveer 18.00 uur) om kennis te maken en te netwerken met andere ZZP’ers uit de Hof.Netwerken en leren tegelijk
De aantrekkingskracht van bewegend beeld. Het gemak van ‘even een filmpje kijken’ waarin snel en eenvoudig iets wordt uitgelegd… wie herkent het niet? In een korte, ‘zakelijke vlog’ vertellen waarmee jij je onderscheidt. Professioneel en overtuigend…Maar hoe dan? ZZP Hof van Twente organiseert voor haar leden een gratis netwerkevent op 28 februari. Potentieel leden van dit netwerk zijn van harte welkom tegen een vergoeding á € 15,-. Wil je erbij zijn, meld je dan aan via info@zzphofvantwente.nl.

ZZP-netwerkevents in 2019 steeds van 16.00 -18.00 uur; eerst een spreker, daarna vrij netwerken:
28 februari; ‘Zakelijk vloggen’ door Kelvin Vehof, Boekwerk Goor
23 mei; ‘AVG 2.0’ door Karin van der Maar, Stadscentrum Het Parochiehuis Delden
29 aug; ‘Flexibele arbeidsrelaties DBA’, Frank Alferink, ZZP Nederland, Het Beaufort Markelo
14 november; Belastingtips voor ZZP’ers’ Irma Dijkstra, bij Pierik Accountancy in Hengevelde
Lid of gratis naamsvermelding
Elke ZZP’er die gevestigd is in de gemeente Hof van Twente komt in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. “Wil je lid worden van ZZP Hof van Twente, dan betaal je € 150,- per jaar. Ben je al lid van een ondernemersvereniging in één van de zes kernen, dan betaal je slechts € 99,- per jaar. Daarmee heb je toegang tot de netwerkevents die we organiseren. Ook krijg je ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor extra informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in goede webtechniek en online marketing.”

Kom naar ZZP Hof van Twente
Maak kennis met ZZP Hof van Twente en meld je aan voor ‘Zakelijk vloggen’ op 28 februari in Boekwerk Goor. Meer informatie over dit netwerk vind je op www.zzphofvantwente.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in