Voorjaarsdag bij Tichelwaark Rohaan

0
749

Markelo – Theeschenkerij en museum Tichelwaark Rohaan organiseert op zaterdag 30 mei a.s. haar eerste “Voorjaarsdag”. Op die dag zijn er tussen 11.00 en 16.00 uur tal van activiteiten op de locatie aan de Tichelweg 4 in Markelo.Belangrijke attractie is het schaapscheren. Een schaapscheerder zal een aantal schapen van hun warme wollen vacht ontdoen. U kunt meteen zien wat er met de wol gebeurt want een aantal dames zullen de wol op authentieke wijze verwerken met het draaiende spinnewiel. Ook de lammetjes die in het voorjaar aanwezig zijn kunnen worden bewonderd.

Verder zijn er diverse brocante-stands en zijn er mandenvlechters en kantklossers aan het werk. Bewoners van zorgboerderij Rohaan brengen hun zelfgemaakte producten aan de man terwijl de kinderen fijn kunnen spelen in het zand of een ritje kunnen maken op een pony. Een aantal harmonicaspeelsters zorgen voor een gezellig sfeertje. Natuurlijk kunnen
bezoekers genieten van koffie of thee met een sruk heerlijke en zelfgemaakte appeltaart. Alle reden dus om de première van deze “Voorjaarsdag” met een bezoekje te vereren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in