Vereniging HvT – Kiev-Pechersk helpt

0
617

Bij de gemeente komen vragen binnen van inwoners en ondernemers die iets willen betekenen voor de inwoners van Oekraïne. De Vereniging Hof van Twente-Kiev-Pechersk heeft al dertig jaar een vriendschapsband met Kiev. In die periode hebben ze acties opgezet voor kinderen uit Tsjernobyl en bieden ze financiële steun aan de kinderafdeling van het ziekenhuis in Kiev. Ook verschillende muzikale en culturele uitwisselingen hebben plaatsgevonden. De Vereniging zet zich nu met man en macht in voor vluchtelingen uit Oekraïne. Ze zijn druk bezig om opvang te regelen en geld in te zamelen. Burgemeester en wethouders ondersteunen de vereniging van harte. Wilt u iets betekenen? Meldt u zich dan bij deze vereniging!
Opvang bieden
Wilt u mensen uit Oekraïne opvangen? Dat kan. De Vereniging is druk bezig opvangplekken te regelen. Dat vraagt veel organisatie, waar de vereniging volop mee bezig is, en inventarisatie van mogelijke opvangadressen. Wilt u mensen opvangen? Stuurt u dan een e-mail naar secretaris@hofvantwente-kiev.nl.

Financiële steun bieden
Geld doneren kan ook. U kunt een bedrag overmaken op IBAN nummer NL 50 RABO 0156.2841.97 ten name van de Vereniging Hof van Twente – Kiev-Pechersk. De vereniging is een zogenaamde ANBI-instelling en bekend onder RSIN: 806252789.

Hulpaanbod
Hebt u vragen over het hulpaanbod? Wilt u op een andere manier helpen dan waar hierboven om gevraagd wordt? De Vereniging Hof van Twente – Kiev-Pechersk coördineert het hulpaanbod uit onze gemeente. U kunt uw vragen of aanbod mailen naar secretaris@hofvantwente-kiev.nl. Zij nemen dan contact met u op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in