Veiligheidsavond in Delden verschoven

0
391

De veiligheidsavond die de gemeente Hof van Twente wilde houden in Delden op dinsdag 4 juli in Stadscentrum het Parochiehuis, is verschoven naar later dit jaar. Het aantal aanmeldingen viel erg tegen.

Opdeze avond zouden de wijkagenten van Delden en Ambt Delden aanwezig zijn, zou de brandweer een presentatie geven, en was het de bedoeling informatie te verstrekken over buurtpreventie apps. Noaberbouw was van plan tips te geven over het beveiligen van huizen. De wijkagent van Delden en de inbraakpreventieadviseur van Noaberbouw waren van plan voorafgaand aan de avond Delden in te gaan om verschillende situaties te bekijken. De bevindingen zouden dan op de avond zelf worden teruggekoppeld naar de aanwezigen met gemaakt beeldmateriaal.

Op de avond zou verder aandacht worden besteed aan de aankomende vakantieperiode, fietsendiefstal, cybercrime en oplichting. Ook was iemand van het initiatief ‘Hofwaakt’ gevraagd aanwezig te zijn. Er wordt momenteel gewerkt aan een plan alle buurtpreventie appgroepen in de gemeente in kaart te brengen en een overzicht te maken op een nieuwe website. De Stadsraad Delden is hier ook bij betrokken.

Dit alles wordt nu dus verschoven naar een later te bepalen datum.

Bron: Nieuws uit Delden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in