UVV afdeling Goor 60 jaar

0
645

goor – De UVV afdeling Goor vierde 6 oktober dinsdag haar 60-jarige bestaan. De UVV is opgericht in 1955 als onderdeel van de landelijke Unie van Vrouwelijke Vrijwilligers, later gewijzigd in de UnieVan Vrijwilligers UVV. Al die jaren zetten de medewerkers zich belangeloos in bij diverse projecten, zoals: hulp in restaurants van Zorgcentra, koffieschenken, het winkeltje Het Stoevelaartje, bij collectes, de kledingbeurs en het volksdansen.

Het bestuur van de Goorse UVV nam daarom het besluit om, in plaats van een receptie, een leuke dag te organiseren voor de vrijwilligers. Het werd een bustocht naar de prachtige Orchideeƫnhoeve in Luttelgeest, met een heerlijk diner tot besluit. Een groot succes. Bij het afscheid waren de deelnemers het er unaniem over eens dat het een prachtige dag was geweest. Als herinnering aan het lustrum ontvingen alle leden tevens een fraai jubileumboekje en een glas met inscriptie.

De afdeling Goor is een van de oudste UVV-afdelingen. De landelijke UVV viert dit jaar namelijk ook een jubileum, zij bestaat 70 jaar. Dit wordt vandaag herdacht met een feestelijke bijeenkomst in Amersfoort met afgevaardigden van alle afdelingen, waarbij ook HKH Prinses Margriet aanwezig zal zijn. Zij is beschermvrouw van de Unie Van Vrijwilligers. Goor zal vertegenwoordigd worden door 4 vrijwilligers, onder wie de penningmeester namens het bestuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in