Uitje vrijwilligers van de Wendezoele

0
559

Ambt-Delden – Elk jaar wordt alle vrijwilligers van de Wendezoele een ontspannende middag aangeboden. Dit jaar ging de reis van bijna 50 vrijwilligers, per fiets of auto naar “De heerlijke Huiskamer” aan de Hagmolenweg in Bentelo. In dit restaurant en op het terras werden alle vrijwilligers getrakteerd op koffie of thee en een lekker stuk appeltaart met slagroom. Op een prachtige plek werd er genoten van de lekkernij en de omgeving.
Na de koffie sprak de eigenaar alle vrijwilligers toe. Hij heette iedereen hartelijk welkom in het restaurant “De Heerlijke Huiskamer” en kwekerij “Het andere leven”.Waar gestart werd met het verzorgen van verschillende vogels, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een moderne kwekerij. Je kunt er aardbeienplukken en kopen natuurlijk. Je vindt er onder meer kippen, varkens, vogels en vissen. De natuur staat centraal en aan de verzorging ontbreekt niets. De vrijwilligers van de Wendezoele waren wel onder de indruk van de prijzen van sommige vissen. Hij noemde soms vissen waarvoor meer dan duizend euro’s werden betaald. In de loop der jaren is het restaurant “De Heerlijke Huiskamer” uitgebreid. Op het vergrote terras heb je een mooie kijk op de fraaie kwekerij.
Na een uitgebreide bezichtiging van de kwekerij werd de reis voortgezet naar “Herberg De Gebrande Waateren” in Hengevelde. Daar werden de vrijwilligers getrakteerd op een heerlijk etentje.
Iedereen was zeer tevreden met het jaarlijkse uitje voorde vrijwilligers van de Wendezoele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in