Twee partijen, Eén doel

0
266

De afgelopen jaren is er veel gesproken over de landelijke samenwerking tussen PvdA en GroenLinks. Na de val van het kabinet is dit proces in een stroomversnelling gekomen. Zoals het bij democratische partijen als GroenLinks en PvdA gaat, hebben de leden hierover het laatste woord. In referenda spraken de leden massaal hun steun uit voor de landelijke samenwerking.

Er is gekozen om met een gezamenlijke kandidatenlijst én verkiezingsprogramma de verkiezingen in te gaan.
Bij GroenLinks stemde bijna 92% van de leden voor, bij de PvdA bijna 88%.PvdA Hof van Twente en GroenLinks Hof van Twente zijn erg verheugd over deze uitslag. In een tijd waar verdeeldheid in de landelijke politiek alleen maar lijkt toe te nemen, de partijen steeds kleiner worden, besluiten wij het anders te doen. Samengaan in plaats van splitsen en ophitsen, de kracht van samenwerken zien in plaats van elkaars zwaktes uitvergroten. Nederland heeft behoefte aan een sterk links geluid. De afgelopen jaren nam de armoede alleen maar toe, grote groepen mensen leven in onzekerheid en het is twee voor twaalf voor onze aarde, daar moet verandering in komen. Samen kan dat, samen kunnen we de grootste worden. We kijken dan ook hoopvol naar de komende verkiezingen en hebben veel energie om de komende maanden gezamenlijk aan de slag te gaan voor een historische uitslag in november.

De komende maanden gaan we weer de kernen in en spreken we met zoveel mogelijk inwoners over de uitdagingen van ons land en de gemeente. Wij geloven namelijk dat het anders kan, met een eerlijkere verdeling van inkomen, kansengelijkheid en een stevige aanpak van de klimaatcrisis. Wilt u PvdA/GroenLinks steunen? Dat kan op veel manieren, stuur ons gerust een berichtje of wordt lid van een van onze partijen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in