Hof van Twente –
De Stichting Hofvogels zoekt voor het komende broedseizoen enkele nieuwe vrijwilligers. Enthousiaste en actieve mannen en vrouwen, die zich samen met onze 45 vrijwilligers willen inzettenvoor behoud van natuur, landschap en biodiversiteit.

Mannen en vrouwen, die ons op de één of de andere wijze willen helpen om onze huidige en toekomstige plannen waar te maken. We zoeken energieke en enthousiaste mensen uit onze gemeente die in ieder geval tijdens het broedseizoen een ladder durven te beklimmen om nestkasten van steen- en kerkuilen op de meer dan 400 erven in de Hof van Twente te controleren en de broedresultaten te registreren. Maar ook mannen en vrouwen die contacten willen leggen en onderhouden met de vele erfbewoners van een uilenkast. En ten slotte mannen en vrouwen die met ons mee willen denken en ons willen helpen om als Stichting verder te groeien.

Bent u zo’n iemand en geïnteresseerd in onze Stichting en onze werkzaamheden laat het ons dan weten en meldt U aan via secretariaat@hofvogels.nl waarna we U uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Voor verdere informatie over onze Stichting, onze activiteiten en diensten wordt verwezen naar www.hofvogels.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here