Sinterklaas, speurtocht en Black Friday

0
360

Komend weekeinde (24, 25 november) staat voor de Goorse BIZ-centrumondernemers in het teken van Black Friday en Sinterklaas.

De goedheiligman is zaterdagmiddag 25 november van 13.30 tot 15.30 te bewonderen in de Grotestraat. Kinderen kunnen de Sint een handje geven of een tekening inleveren bij het speciaal ingerichte Sinterklaashuis naast Wiljan’s Wijnhandel. De Hofbloazers en enkele muzikale Pieten zorgen voor de vrolijke noot. 

Daarnaast is er voor de kinderen een leuke etalagespeurtocht opgezet. Zaterdag liggen er bij diverse centrumwinkeliers chocoladeletters in de etalage, 23 in totaal. Die vormen een Sinterklaasliedje. Vanaf 10 uur kunnen kinderen bij Joos Wonen & Cadeaus een inschrijfformulier afhalen en als ze het liedje bij elkaar hebben gezocht kan dat formulier tot 17.00 worden ingeleverd bij Joos Wonen. Voor elke deelnemer ligt er een lekkere kleinigheid klaar en er wordt een overall winnaar geloot die alle 23 chocoladeletters mee naar huis krijgt.

Vrijdag 24 november is het Black Friday en diverse Goorse winkeliers hebben de hele week knallende aanbiedingen en kortingen. Hou daarvoor deze week de Facebookpagina van de BIZ in de gaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in