“Seine”nieuwe naam nieuwe kledingbank

0
601

Goor – De stichting Doors Wide Open had op kleine schaal al een voorziening voor het verstrekken van kleding, voedsel en speelgoed. Dit initiatief wordt nu uitgebreid onder een nieuwe naam. “Waar voedsel wordt verstrekt is vaak ook meer nodig vandaar dat er nu een mooie combi is in het verstrekken van spullen en eten aan deze doelgroep”.Het idee kwam na de sluiting van kledingbank Katoen. De vraag naar kleding steeg vanaf dat moment enorm. En ook was er altijd al vraag naar een voorziening voor gratis voedsel voor dieren. “Door de verschillende onderdelen los te koppelen van Doors Wide Open hopen we dat mensen beter de weg kunnen vinden in de toekomst”. Er worden verschillende Facebookpagina’s aangemaakt, zodat mensen via de zoeksites straks snel de voorziening kunnen vinden.
Mensen die het financieel erg moeilijk hebben en niet de middelen hebben om zich zelf te voorzien van kleding, voedsel en speelgoed kunnen zich aanmelden via telefoonnummer 06-20539460. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een gesprek.
Wilt u spullen en/of voedsel doneren, dan kunnen deze bij u thuis worden opgehaald of worden ingebracht aan de Haaksbergerweg 13 in Kerspel Goor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in