Schrijf nu in voor Herfstfiets4daagse

0
618

Goor – Dit najaar wordt alweer voor de 22e keer de Herfstfiets-4-daagse gehouden. En wel van maandag 19 tot en met donderdag 22 oktober. De prachtige herfsttooi van de bossen, gecombineerd met gevarieerderoutes maken de fietsvierdaagse heel bijzonder. De routes zijn met pijlen uitgezet en u ontvangt een beschrijving van de bezienswaardigheden onderweg.
De belangrijkste thema’s in de vierdaagse zijn: kastelen, molens, tuinen, musea en hedendaagse kunst. Zo wordt Diepenheim bezocht, waar in dezelfde periode Kunst-Moment gehouden wordt, met op enkele tientallen bijzondere locaties een grote variëteit aan kunstuitingen. Daarnaast passeren de deelnemers de nodige ambachtelijke en culinaire bedrijven, waar ook even halt gehouden kan worden. Ook de wegen langs de boerenerven geven een goede indruk van het bijzonder fraaie Twentse Landschap.
Het is mogelijk slecht één dag mee te fietsen, maar alleen als u alle dagen meedoet krijgt u na afloop een aandenken in de vorm van een medaille. Er is keuze uit drie afstanden: 35, 50 en 70 kilometer. Er kan zonder probleem tussentijds worden overgestapt op een andere lengte.
Op dinsdag, woensdag en donderdag is er bij terugkomst een gezellig samenzijn met muzikale ondersteuning.
Het start- en eindpunt is steeds De Reggehof aan de Höfte in hartje Goor.
Deelname aan het evenement kost € 11,50 per persoon, een gezinskaart voor ouders met kinderen t/m 15 jaar bedraagt € 25,-. Er kan ook per dag worden deelgenomen voor € 3,50 per persoon.
Inschrijven kan nu al via www.fietsvierdaagse.eu of bij de start in de Reggehof. Het vertrek is elke dag tussen 9.00 en 12.00 uur.
De Herfstfiets-4-daagse Hof van Twente is de laatste fietsvierdaagse van Nederland en sluit daarmee het seizoen af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in