Schoolfeest TV bij Hofstreek Omroep

0
1821

Ook dit jaar verzorgt Hofstreek Omroep weer Schoolfeest TV. Op vrijdagmiddag  25 juni is er van 15.00 uur t/m 17.00 uur een uitzending over de seniorenmiddag met een verslag van de verrassingsmiddag voor de Goorse ouderen, Ook is er een gesprek met de seniorencommissie en veel mooie oude beelden. Vrijdagavond vanaf 20.00 uur is het tijd voor de 2e editie van de Schoolfeestkwis. Wie weet het meest van het Feest der Feesten? Ook goede adviezen van de Goorse restaurants: wat is het beste bodemgerecht? En veel gezelligheid.

Zaterdagmiddag beginnen we om 14.00 uur voor de kinderen. Hierin een verslag van de tocht van Bert en Paul Schabbink langs de scholen, een verslag van de kinderspeurtocht met QR-code en beelden uit het verleden van optocht en kindervoorstelling. Vanaf 16.00 uur is het tijd voor de familiemiddag. DitisGoorus en Top.nl maakten in 2009 een mooie CD met schoolfeestnummers. Ook is er nog aandacht voor beelden van Apollo van Toen.

Zaterdagavond vanaf 20.00 uur is het tijd voor de jeugd. Onder leiding van Quinty Groothuis en Leon van Diepen gaan ze terugblikken op het Schoolfeest. Met beelden van Terrorsquad en adviezen voor het beste katerontbijt.

Zondagmiddag vanaf 14.00 uur is het tijd voor de optocht uit de oude doos. De optocht uit 1993 van de makers Jan Biesemaat en Eddy ten Duis, daarna de grondleggers van Hofstreek Omroep, toen nog Reggestad Omroep geheten. Met commentaar van Oene Loonstra en Rob Vorkink.

In de studio komen gasten praten over hun activiteiten tijdens het Schoolfeest. Mensen die achter de schermen werken en je normaal niet ziet, zoals de mensen van de EHBO, Franje voor het vervoer van de ouderen tijdens de seniorenmiddag, de opbouwploeg die de tent inricht, de brouwerijmonteur die het hele weekend zorgt voor koud bier en leden van het schoolfeestfonds. Ook een verslag hoe het speldje voor de jubilarissen wordt gemaakt. En hoe ging het bij de Rellie in 1989? Daarnaast het hele weekend veel mooie beelden uit het verleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in