Schitterende Jubileumshow Caroly

0
654

Goor – Alleen maar complimenten ontvingen de artiesten van jeugdcircus Caroly voor hun jubileumshow ter gelegenheid van hun 20 jarig bestaan. Bijna 500 personen genoten in twee uitverkochte uitvoeringen van de hoogstandjes van het leukste jeugdcircus uit de Hof van Twente. Sporthal De Mossendam was niet meer te herkennen als sporthal, maar volledig omgebouwd tot een circuspiste. Met professioneel licht en geluid. Bij elke acts droegen de meer dan 40 artiesten andere kleding gemaakt door een grote groep betrokken moeders.

Alle aanwezige waren zeer onder indruk. “Dat we dit in Goor hebben, dat is ongekend”, aldus een van de enthousiaste bezoekers.Marketingspecialist Angela van Dalen van hoofdsponsor Klaverblad verzekeringen, aanwezig bij de show, was positief verrast over de show. Ze gaf aan zeer trots te zijn om hoofdsponsor te mogen zijn van dit geweldige jeugdcircus. Na afloop trakteerde jeugdcircus i.s.m. hoofdsponsor alle kinderen op een goodiebag.

Voorafgaand aan de show bood het bestuur een nieuw verlicht circusbord met het logo van Caroly voor boven de pistepoort aan, aan Carla Du Plessis. 20 jaar geleden is zij begonnen met een klein clubje kinderen om circusacts in te studeren. Zij nam de uitdaging aan om in Goor een jeugdcircus te starten. Alle bezoekers waren overtuigd dat die uitdaging meer dan geslaagd is.

“Het jeugdcircus is meer dan alleen een show verzorgen. Kinderen bij het jeugdcircus groeien op heel veel fronten. Ze leren samenwerken, presenteren, vertrouwen op elkaar. Sommige kinderen komen heel verlegen binnen, maar staan nu met een zelfbedachte act te schitteren in de piste. Dat is geweldig om te zien”, aldus voorzitter Vaneker.

Het jeugdcircus gaat komend jaar met deze nieuwe show het land in om overal op te treden. Binnenkort staat Caroly tijdens het Bigband festival op tweede paasdag op het activiteitenplein voor het Gemeentehuis.
Elke zaterdag wordt er om 9.00 uur getraind in sporthal de Mossendam. Belangstellende kinderen kunnen gratis een keer meedoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in