Ruilbeurzen voor Deldense voetbalplaatjes

0
836

Delden – De voetbalplaatjesactie van SV Delden en vv Rood Zwart bij Albert Heijn Bekman is binnen een paar weken uitgegroeid tot een groot succes. Sinds eind maart doen vele (jonge) Deldenaren hun uiterstebest om het dikke verzamelboek ‘Helden van Delden’ te vullen. Maar om zowel alle teamfoto’s als de individuele portretten van alle voetballers en voetbalsters van SV Delden en vv Rood Zwart te verzamelen, moeten er onwijs veel plaatjes gespaard én geruild worden. Om hierbij een handje te helpen, hebben de voetbalverenigingen speciale ruilbeurzen georganiseerd.

Iedereen is van harte welkom op de volgende ruildagen:

Woensdag 13 mei van 14.00 tot 16.00 uur bij SV Delden.

Zaterdag 16 mei van 10.00 tot 12.00 uur bij SV Delden en vanaf 13.30 uur bij vv Rood Zwart.

Na het fanatieke ruilen op 16 mei kunnen de kinderen bij Rood Zwart zich uitleven op een groot springkussen, en er is voor iedereen gratis fruit en drinken.

Mocht je na de ruildagen je verzamelboek nog niet compleet hebben, geen zorgen; de voetbalplaatjesactie bij Albert Heijn Bekman in Delden loopt de komende weken nog gewoon door. Alle klanten kunnen bij iedere € 10,- aan boodschappen voor € 0,20 een zakje met 10 voetbalplaatjes kopen.

Tips bij bezoek aan de ruilbeurzen: Neem je verzamelboek mee, schrijf op welke plaatjes je nog moet hebben en schrijf achterop je dubbele plaatjes in welk team de speler/speelster zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in