Reünie Muziekvereniging Apollo

0
518

Goor – Ben je lid (geweest) van Muziekvereniging Apollo Goor in de afgelopen 100 jaar, dan ben je bij deze van harte uitgenodigd voor de feestelijke reünie op 12 oktober aanstaande. Het evenement zal in de middag plaatsvinden in Goor. Nadere details wat betreft locatie en exacte tijd volgen nog.

Naast verrassende ontmoetingen en leuke gesprekken met oude bekenden kan je ook genieten van prachtige fotomateriaal, die de speciale expositiecommissie met zorg heeft samengesteld. Van elk decennium is er onder andere een banner gemaakt vol foto’s en leuke artikelen. Maar er is nog meer te kijken en te beleven.

Je kunt je aanmelden via het evenement op de facebookpagina ApolloGoor.Vertel vooral aan anderen dat deze reünie plaatsvindt op 12 oktober. Hoe leuk is het om straks met een grote groep mensen 100 jaar Apollo te vieren en herinneringen op te halen?
Het is de moeite waard om facebook en de media in de gaten te houden de komende maanden. Apollo stuurt in de aanloop naar de reünie regelmatig oude foto’s in, waarop je wellicht jezelf of anderen herkent. Taggen en delen wordt zeer gewaardeerd.

Aanmelden kan ook op de website apollogoor.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in