Regge Hout B.V. medesponsor van Foodbus Doors Wide Open.

0
207

In juli werd al bekend dat de Elastiekenkoers de helft bijdraagt aan de nieuwe Foodbus van Doors Wide Open. Voor de andere helft zocht de stichting nog een sponsor en het Goorse bedrijf Regge Hout B.V. gaf aan hierin bij te willen dragen. Het is niet de eerste keer dat Regge Hout de stichting ondersteunt, in voorgaande jaren werd ook al meerdere malen gedoneerd voor diverse projecten. 

Afgelopen zaterdag 23 september 2023 was de Foodbus gereed voor gebruik en zondag werd hij gepresenteerd tijdens de Open Bedrijvendag in Goor. Vanaf 9 oktober 2023 gaat de nieuwe bus weer naar verschillende plaatsen in de Gemeente Hof van Twente waar mensen in nood gratis levensmiddelen, kleding en speelgoed kunnen ophalen. Een vrijwilliger van de stichting is bij de bus aanwezig als luisterend oor en om te kijken of er verdere hulp aangeboden kan worden in elke gewenste vorm. 

Rutger Vehof van Regge Hout vindt het belangrijk als ondernemer om lokale initiatieven als deze te ondersteunen om zo samen het armoedeprobleem aan te pakken in de Hof. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in