Praktijkexamens Miziekschool H.v.T.

0
838

Goor РVanaf dinsdag 14 april a.s. zullen maar liefst 78 leerlingen van de Muziekschool Hof van Twente opgaan voor hun praktijkexamen. De afgelopen weken hebben zij allen hun theorie-examen behaald enmeegedaan met de voorspeelconcerten. De examens worden in samenwerking met de muziekscholen van Borne en Dinkelland collectief georganiseerd. Zodoende spelen alle kandidaten voor een commissie bestaande uit hun eigen docent en collega’s die hetzelfde vak geven.

Slagwerk is het populairst. Maar liefst 16 kandidaten doen examen op dit instrument. De examens zijn op vier niveaus: van A (beginners) t/m D (gevorderd). 46 leerlingen doen A-examen, 24 B examen en 9 gaan op voor het C-examen. Er zijn dit jaar geen D kandidaten. Dit jaar nemen er 43 HaFa-leerlingen deel; zij zijn lid van de Fanfare Markelo, Harmonie Diepenheim, Apollo Goor, Amuzant Hengevelde of de Drumfanfare Delden en hebben les op de muziekschool. De klassieke afdeling heeft 21 examens.

De Pop & Rockafdeling van de muziekschool wordt steeds populairder: maar liefst 15 kandidaten gaan op voor een lichte muziekexamen op hun favoriete instrument of zingen hun favoriete popsongs. De muziekschool is buitengewoon trots op de kwaliteit van de leerlingen en de docenten en hoopt dat er sprake is van een 100% score bij de diploma-uitreiking op dinsdagavond 21 april om 19.00 uur in de Hofkerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in