Portefeuilleverdeling Gemeente weer compleet 

0
401

Met de komst van wethouder Edwin Scheperman bij gemeente Hof van Twente, heeft  het gemeentebestuur ook de portefeuilles opnieuw verdeeld. Scheperman zal zich  onder andere gaan bezighouden met de thema’s economie, duurzaamheid en kunst &  cultuur.

Scheperman is op 19 december 2023 officieel beëdigd. De 54-jarige inwoner van Goor volgt Wim Meulenkamp op, die namens de VVD in de Tweede Kamer heeft plaatsgenomen. Scheperman, ook VVD’er, was de afgelopen jaren raadslid bij Hof van Twente. Hij was bezig  aan zijn tweede termijn. De ervaring die hij als raadslid heeft opgedaan komt in zijn nieuwe  functie als wethouder goed van pas. 

”De functie van wethouder was geen concrete ambitie van mij. Toch vallen alle  puzzelstukjes op hun plek met mijn nieuwe rol als wethouder. Mijn betrokkenheid groeide  door mijn functie als raadslid voor de VVD, en daarmee ook mijn gevoel van  verantwoordelijkheid. Het wethouderschap is een mooie volgende stap en een bijzondere eervolle functie”, aldus Scheperman. 

Een compleet overzicht van de nieuwe verdeling van de portefeuilles van de burgemeester  en wethouders van Hof van Twente is te vinden op www.hofvantwente.nl/portefeuilleverdeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in