Politiek in De Pol • verkiezingsdebat

0
599

Diepenheim – De politiek verslaggever van het NOS-Journaal, Ron Fresen, is co-presentator van een extra lange Politiek in de Pol op zondag 6 maart 2022 in Diepenheim. De 33e aflevering van deze populaire politieke talkshow staat in het teken van het verkiezingsdebat tussen alle partijen die in de gemeente Hof van Twente meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het verkiezingsdebat wordt gehouden in samenwerking met de gemeente Hof van Twente.Samen met presentator Hans Verbeek leidt Ron Fresen het verkiezingsdebat tussen de zeven lijsttrekkers van CDA, VVD, PvdA, Gemeente Belangen, D66, SP en In Beweging. Ook voor het publiek is er gelegenheid vragen te stellen. Dankzij een samenwerking met de gemeente Hof van Twente wordt het programma live gestreamd op de website www.hofvantwente.nl/verkiezingen. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen het debat volgen.
de zeven lijsttrekkers van CDA, VVD, PvdA, Gemeente Belangen, D66, SP en In Beweging. Ook voor het publiek is er gelegenheid vragen te stellen. Dankzij een samenwerking met de gemeente Hof van Twente wordt het programma live gestreamd op de website www.hofvantwente.nl/verkiezingen. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen het debat volgen.

Deze aflevering van Politiek in de Pol op zondag 6 maart begint om 16:00 uur, in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Vanaf 15.30 uur is er live-muziek van Vocalgroup Ofkoors.

Zondag 6 maart – 16.00 uur – € 10,00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in