Plannen voor de zomervakantie?

0
486

Diepenheim – Het aankomende weekend, 26, 27 & 28 juli verandert Diepenheim tijdens de tweede editie van Heimland in één groot podium voor theater/kunst/muziek/cultuur/natuur. Voor buitentheater in de breedste zin: van locatietheater, familievoorstellingen tot opera en dans. Alle 16 producties die te zien zijn op Heimland zijn geheel of gedeeltelijk gemaakt in Werkplaats Diepenheim. Dit zorgt voor het unieke Heimland-gevoel: artiesten voelen zich thuis in Diepenheim.Er zijn nog kaarten beschikbaar. Er zijn onder andere optredens van:

het Project Wildeman en Ekaterina Levental;
Jongerentheatergroep KRANG speelt een nieuwe voorstelling en
het koor Consensus Vocalis biedt een bijzondere muzikale ervaring.
Daarnaast zijn er ook vrij toegankelijke kunstwerken en installaties te bezoeken.

Er zijn betaalde én gratis voorstellingen variërend van een vroege ochtend voorstelling tot installaties, van poppentheater tot muziektheater en van opera tot dans.

Heimland heeft een Festivalcamping waar je als bezoeker kunt overnachten. Vind je het leuk om samen met de artiesten en vrijwilligers op te trekken dan ben je van harte welkom bij Recreatiepark de Ravenhorst (Esweg 6, Diepenheim). Er is een speciaal veld voor tentjes en een voor campers. Je hoeft niet te reserveren!
Centraal deze dagen is het HeimlandHart; de plek om de dag te starten of om na te genieten na een voorstelling. Hier zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar. En er is live muziek en DJ’s. Hier bevindt zich ook de kaartverkoop, muntverkoop, toiletten en informatiebalie. Het HeimlandHart is gratis toegankelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in