Hof van Twente – In de week van 9 maart start Projectbureau Bodem Asbest Sanering (BAS) met sanering van de wegbermen van de Oude Goorseweg te Diepenheim. Dit betekent dat de weg vanaf 9 maart gedurende een periode van 6 weken in fases afgesloten is voor alle verkeer. Het verkeer wordt door bebording omgeleid. Het Projectbureau Bodem Asbest Sanering voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Hof van Twente.

De wegbermen aan de Oude Goorseweg te Diepenheim zijn verontreinigd met asbest. Daarom worden ze gesaneerd. Dit betekent dat we de verontreinigde grond van de bermen verwijderen. Daarvoor in de plaats komt schone grond.In verband met de saneringswerkzaamheden is de Oude Goorseweg gedurende een periode van 6 weken vanaf 9 maart a.s in fases afgesloten.. Aanwonenden van de Oude Goorsweg en perceeleigenaren hebben persoonlijk bericht van Projectbureau BAS ontvangen over de toegankelijkheid van hun terrein.

Met vragen of voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het Projectbureau BAS. Dit kan per mail: bas@hofvantwente.nl óf telefonisch: 0547-858585.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here