Delden – Het weer zover! De carnavalisten van de Stichting Kindercarnaval Delden hebben al de carnavalskriebels: Kindercarnaval 2020 dient zich aan! Kindercarnaval op z’n mooist. Een bonte stoet van grote en kleine praalwagens, verenigingen, loopgroepen én vrolijk uitgedoste kinderen, veelal met een versierde step, fiets of kar, trekt tijdens de grootse kinderoptocht weer voorbij. Fantastische kleuren, unieke sfeer, maar bovenal heel veel plezier.
Ook dit jaar roept de stichting graag iedereen op om mee te doen tijdens de grote carnavalsoptocht in Delden op zaterdag 8 februari. Alle groepen, met of zonder wagen, klein of groot, zijn van harte welkom. Nadien vindt er voor alle kinderen een fantastisch feest plaats in Eetcafé de Burgemeester met optredens van Circus Caroly, Deldense dansmarietjes en DJ Jelmex.

Dit jaar is het thema voor het kindercarnaval ‘Te land, ter zee & in de lucht’ en het is natuurlijk helemaal fantastisch als jullie wagen dit thema draagt. Uiteraard zijn ook andere wagens met andere thema’s van harte welkom. Voor de mooiste wagen/loopgroepen stelt de Stichting Kindercarnaval Delden fantastische prijzen beschikbaar.

Dus geef je op met je voetbal-, handbal-, tennis-, zwem-, volleybal-, korfbal-, basketbal, badminton- , carnavals-, schutters- of buurtvereniging. Natuurlijk zijn families, vriendengroepen of andere loopgroepen en wagens ook van harte welkom.

Heb je nog vragen dan kun je altijd even bellen met Stichting Kindercarnaval Delden, Thijs Wiegerink, tel. 06 12463993.

Wil je op de hoogte van blijven van de laatste nieuwtjes, updates en mededelingen van Kindercarnaval Delden? Like ze op Facebook: facebook.com/KindercarnavalDelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here