Open dag Basisschool Wiene

0
664

Hof van Twente – Ouders en kinderen zijn van harte welkom op dinsdag 12 februari van 09.00 uur tot 12.00 uur en ’s avonds van 19.00 uur tot 20.30 uur. U kunt vrij in de klaslokalen rondkijken, overdag zelfs tijdens de lessen en in de peutergroep. Wat erg bijzonder is, is dat er deze dag de mogelijkheid is om een buiten-les mee te maken.
Basisschool Wiene en peutergroep de Kemphaantjes onderscheidt zich van andere kind-centra omdat zij de normale lessen zoals, taal en rekenen dagelijks in de buitenlucht geven. Na afloop van de lessen:
• komen de kinderen energieker en beter geconcentreerd binnen
• het bevordert de fysieke gezondheid en
• de combinatie van les en buiten zijn activeert de hersenen nog intensieverIn de kleine groepen is er veel aandacht voor iedere leerling vanuit de leraar en ook vanuit de medeleerlingen. Iedereen kent elkaar wat de kinderen emotionele veiligheid biedt.
De basisschool staat precies tussen Delden en Goor en is gemakkelijk bereikbaar. De groene leefomgeving biedt veel mogelijkheden voor de lessen en uiteraard om te spelen. Voor brengen en halen is voldoende parkeerruimte.
Bekijk ook onze vernieuwde website www.obswiene.nl
Buitenlessen, een buitenkans!

Meer info kunt U krijgen van Rob Haarman, locatiedirecteur, 0547-274575 directie.obswiene@opohvt.n

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in