Op de pedalen tijdens de Midzomerfiets4

0
590

Diepenheim – Van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 juli kunt u weer deelnemen aan de Midzomerfiets4daagse Diepenheim. Elke dag wordt er een route uitgezet van 30 en 50 km in verschillende richtingen. De routeszijn bewegwijzerd. Starten is mogelijk tussen 9.00 en 12.00 uur vanaf Cultuurcentrum Herberg de Pol in Diepenheim. Het evenement trekt jaarlijks fietsers uit heel Nederland!
Diverse routes
De deelnemers kunnen kiezen uit 30 of 50 km, waarbij de route elke dag een andere kant op gaat. Onderweg komt u langs verschillende bezienswaardigheden en er is genoeg tijd om onderweg even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en de Twentse gastvrijheid, finishen kan namelijk tot 17.00 uur.
Inschrijven
De start en de finish van de Midzomerfiets4daagse Diepenheim vinden plaats bij Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim. Starten kan tussen 9.00 en 12.00 uur, finishen tot 17.00 uur. Een weekkaart kost € 10,- per persoon, t/m 12 jaar € 3,50. Vier dagen mee fietsen hoeft niet, één dag kan ook! Een dagkaart voor een volwassene kost € 3,50 en voor een kind € 1,50. Voor deelnemers die vier dagen hebben gefietst, ligt op vrijdagmiddag een leuke attentie klaar.

Met dank aan
De Midzomerfiets4daagse Diepenheim wordt georganiseerd door VVV Hof van Twente, het Toeristisch Platform Diepenheim en met inzet van veel vrijwilligers. Dankzij de bijdrage van plaatselijke ondernemers kan de organisatie iedere dag een versnapering voor onderweg aanbieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in