Op de pedalen in Delden en omgeving

0
800

Delden – Ook dit jaar wordt in mei de traditionele Hemelvaart Fiets4daagse gehouden. Dit evenement trekt jaarlijks fietsers uit heel Nederland en wordt georganiseerd door VVV Hof van Twente samen metfietsclub De Twickel Trappers.

Diverse routes
De deelnemers kunnen kiezen een afstand van 30 of 45 km. Wat veel mensen niet weten, is dat je geen 4 dagen mee hoeft te fietsen, één dag meedoen kan ook.
De fietstochten gaan door het afwisselende Twentse coulisselandschap en hebben elke dag een ander thema. Onderweg kom je langs verschillende bezienswaardigheden en er is genoeg tijd om onderweg even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en de Twentse gastvrijheid. Na zo’n dagje gezond bewegen, kan men ’s avonds lekker bijkomen in één van de vele horecagelegenheden die de gemeente Hof van Twente rijk is.

Inschrijven
De start en de finish van de Hemelvaart Fiets4daagse Delden, 14 t/m 17 mei, vinden Op de pedalen in Delden en omgeving plaats in het centrum van Delden. Op Hemelvaartsdag is de startlocatie de Rabobank, Langestraat 61, Delden; op de overige dagen vertrekken de routes bij VVV Hof van Twente, Langestraat 29, Delden. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 12.00 uur en om 17.00 uur sluiten de eindposten. Voor gezinnen en kinderen van 13 jaar en ouder geldt een speciaal tarief. Kinderen tot en met 12 jaar fietsen gratis mee! Kijk voor meer informatie op www.hemelvaartfietsvierdaagse.nl of www.vvvhofvantwente.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in