Ontmoeting met Oud-Goorenaar Tommy Wieringa

0
520

Een verrassing voor de lezers van goede boeken aan het eind van de zomervakantie. Schrijver Tommy Wieringa ontmoet zijn lezers en fans in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo. Op het terras van Paviljoen De Ontmoeting, onder het gebladerte van de prachtige rode beuk, vertelt hij het verhaal achter zijn vele bestsellers. Natuurlijk komt de ‘Twentse’ roman De heilige Rita extra aan bod.

Deze verpletterende roman gaat over een vader en een zoon, en over de nieuwe tijd in een traditioneel grensdrop. De heilige Rita is bekroond met de Bookspot Lezers- en Literatuurprijs en de publieksprijzen de Gouden Boekenuil en de Inktaap.Maar natuurlijk komen zijn andere boeken ook aan de orde, alsmede zijn interview met Barack Obama en zijn columns in diverse media.

De zomerse reeks ‘Schrijvers in het Park’ zijn een initiatief van de stichting Hengelo Leest en Dorine Holman (o.a. ook organisator van Lutterzand Literair).

De ontmoeting met de In Twente geboren en voor deel ook getogen Wieringa vindt plaats op zondag 22 augustus om 11.00 uur tot circa 12.30 uur, inclusief een pauze. Er zijn maximaal
75 stoelen beschikbaar.

Entree: 10 euro (inclusief een drankje naar keuze). Betalen (bij voorkeur contant) kan bij de entree van het terras, waar de RIVM-richtlijnen voor terrasbeleid worden aangehouden. Bij regenachtig weer gaan de ontmoetingen gewoon door en zijn de zitplaatsen overdekt. Na afloop is er gelegenheid het boek te kopen en te laten signeren door de auteur.

Foto rechts: Stephan Vanfleteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in