Ontdek Delden met een korreltje zout!

0
596

Delden – Annie Schreijer-Pierik (Europarlementslid), Hester Maij (Gedeputeerde Provincie Overijssel) en Pieter van Zwanenburg (wethouder gemeente Hof van Twente) hebben afgelopen zaterdag de aftrap gegeven voor het nieuwe arrangement Ontdek Delden met een korreltje zout.Vanaf deze week kunnen inwoners en toeristen gebruik maken van dit nieuwe arrangement. Het pakket bestaat uit een rondleiding in het Zoutmuseum, een Twentse koffietafel bij Hotel Restaurant de Sevenster en een stadswandeling onder leiding van een gids door het historische centrum van Delden. Na de aftrap is de groep genodigden op pad gegaan en het bleek dat zelfs Deldenaren niet alles wisten van het Zoutmuseum en de historie van het Deldense centrum. Door deze unieke samenwerking kun je Delden dus zeker (her)ontdekken.

HofMarketing is namens het Gidsenteam Delden partner in deze samenwerking en hoopt dat dit initiatief het begin wordt van nog meer samenwerking om zo Hof van Twente te verbinden en aantrekkelijker te maken voor inwoner, toerist en recreant.

Wil je meer informatie of reserveren om Delden te (her)ontdekken? Neem contact op met het VVV Informatiepunt Delden, Langestraat 19, info@visithofvantwente.nl of telefonisch 074-3766363.

Foto: Hofmarketing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in