Nieuw programma: Uniek met muziek!

0
565

Goor – Iedereen heeft dromen, wensen en talenten, maar het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om deze te laten uitkomen.
Voor de ruim 20 cliënten van Aveleijn die een zinvolle dagbesteding hebben bij Kinderboerderij Het Kukelnest is het gelukt om in samenwerking met Hofstreek FM een eigen radioprogramma te maken. Zij hebben zelf de mooie titel: Uniek met muziek! bedacht. En ze verzorgen ook de presentatie en inhoud van het programma en kiezen verrassende muziek.De eerste uitzending is inmiddels opgenomen waarin een begeleider wordt geïnterviewd, een cliënt vertelt over haar relatie met een pony van Het Kukelnest; en er wordt met vrijwilligers over hun werk gesproken: hoe belangrijk is vrijwilligerswerk voor jezelf en voor de cliënten en hoe lang kun je daarmee doorgaan?
Het programma Uniek met muziek! wordt eens per maand uitgezonden, met telkens een andere presentator en andere gasten. De eerste uitzending is op vrijdag 17 maart a.s. om 11.00 uur, herhaling op maandag 20 maart a.s. om 16.00 uur.
Het enthousiasme bij Het Kukelnest tijdens de opname was een lust voor het oog, maar het was ook wel een beetje spannend. Hofstreek FM roept de luisteraars op om met plezier te luisteren naar Uniek met muziek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in