Markelo’s Mannenkoor bestaat 45 jaar

0
927

Het Markelo’s Mannenkoor bestaat dit jaar 45 jaar, en dat wordt gevierd met een heel speciaal jubileum concert in Sporthal de Haverkamp op zaterdag 30 mei, vanaf 20.00 uur.

Markelo – Het Markelo’sMannenkoor is 45 jaar geleden is ontstaan wordt gevierd met een heel speciaal jubileum concert. Tijdens het concert zullen tussen de “normale”nummers enkele liederen gezongen worden met speciaal voor deze gelegenheid gemaakte teksten door Hendrika Nijenhuis Hargeerds, op populaire melodieën. Modern en gewaagd is een door dirigent Rob Zieverink gemaakte special Best of Queen, een aantal voor mannenkoor bewerkte songs van de bekende popgroep Queen. Verder is er een optreden van de van radio en tv bekende groep Ancora. En tijdens het concert van de dansgroep eMotions o.l.v. Sandra Bakker.

Muzikale ondersteuning komt van de Remix Party Band o.l.v. Han Overmaat (die ook de afterparty muzikaal zal verzorgen) de vaste pianist Sander Knuiman, alt violiste Marleen A-Tjak en slagwerk van Bart Hopster. De presentatie is in handen van Mark van Coeverden en de algehele leiding heeft dirigent Rob Zieverink.

Kaarten á € 5.00 zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Prins en HCR De Haverkamp, en indien voorradig ’s avonds aan de zaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in