Man uit Goor eist verbod op tv-programma

0
630

Pascal G. uit Goor die een celstraf, van zeven jaar, uitzit voor verkrachting van zijn stiefkind en oplichting, eist in een kort geding een verbod op het uitzenden van een aflevering van het tv-programma‘Op de Vlucht’ van RTL. De man uit Goor lichtte in Nederland tientallen mensen op. Hij verkocht hen, onder tal van valse namen, artikelen via internet, die hij vervolgens nooit leverde. Daarnaast misbruikte de man zijn stiefdochter meerdere keren gedurende anderhalf jaar. Het meisje beviel op 12-jarige leeftijd van een zoontje van de man.
Toen de grond hem te heet onder de voeten werd, vluchtte de man naar het buitenland. Na de ontmaskering werd de man op het vliegtuig naar Nederland gezet en opgepakt. In 2014 werd hij in hoger beroep beoordeeld tot een celstraf van zeven jaar. Hij geeft de oplichtingspraktijken toe, maar ontkent dat hij zijn stiefkind heeft misbruikt. Hij zegt dat iemand anders dat heeft gedaan, al blijkt uit DNA-onderzoek dat de man wel degelijk de vader is.
Doordat RTL de aflevering van ‘Op de Vlucht’ uit 2013 herhaalt, wordt de man naar eigen zeggen steeds opnieuw beschuldigd van iets wat hij niet heeft gedaan. Daarom wil hij dat RTL deze herhaling niet meer op televisie vertoont. Het geding dient donderdag voor de rechtbank in Lelystad. Bron: Rtv Oost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in