Leerlingen Waerdenborch feestelijk verrast.

0
531

Goor – De Waerdenborch is blij dat hun leerlingen weer op school mogen komen. Daarom werden ze op de locatie Goor dinsdagochtend feestelijk verrast. Alle leerlingen werden getrakteerd op een hoorntje met schepijs.De leerlingen begonnen dinsdag met een mentormoment, waarbij de mentoren aandacht besteden aan hun mentorleerlingen en samen in gesprek gingen naar hun ervaringen met deze periode online les. En tijdens deze les gingen de leerling coronaproof naar de ijscokar van D’ Olde Smidse, die bij de ingang van de Goorse vestiging stond opgesteld.

Het is telkens een bijzonder geregel met alle coronamaatregelen, maar het docentenkorps is blij dat hun leerlingen weer voor hun zitten in het klaslokaal. De leerlingen waren ook blij verrast met dit gebaar van hun docenten.

De leerlingen volgden vanaf half december 2020 de lessen online. Alleen de examenklassen mochten nog lessen fysiek op school volgen.

Maar sinds 2 maart gaan alle leerlingen weer naar school op de Waerdenborch. Nog wel beperkt. Want de klassen zijn opgedeeld in twee groepen, waarbij de helft van de klas fysiek op school is, en de andere helft online de les volgt. En elke dag heeft een andere groep fysiek les. Dit alles omdat ook de leerlingen in het gebouw in verband met de kans op verspreiding van het coronavirus 1,5 meter afstand moeten houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in