“laat buitensporten ook boven de 27 weer toe”

0
578

CDA maakt video met Minister en andere Overijsselse bekendheden: “laat buitensporten ook boven de 27 weer toe”
Kandidaat Kamerlid Piet-Cees van der Wel (Nummer 35 CDA) roept het kabinet op het buiten sporten boven de 27 weer toe te staan.In een video met Minister van Defensie Bijleveld, maar ook CDA coryfeeën Sabine Uitslag, Eddy van Hijum, Maurits von Martels en Roy de Witte roept van der Wel hier op een ludieke manier toe op.
“Het is niet zo dat je vanaf je 27ste bevattelijker bent voor het coronavirus. Of er extra ziek door wordt. In de meest recente adviezen door het Outbreak Management Team is niets terug te vinden over buiten sporten. Het is écht een politieke keuze. Laat het kabinet dan ook de politieke keuze maken om het weer toe te staan. Sport kan een oplossing zijn om niet alleen jongeren, maar ook ouderen uit een isolement te halen. Ook is het zo dat deze maatregel zorgt voor een ruwe scheiding op sportvelden. We moeten mensen niet zonder reden buitenspel zetten”, aldus van der Wel.
Van der Wel voert een voorkeurscampagne om in de Tweede Kamer te komen. Hij denkt aan 20.000 stemmen ruim voldoende stemmen te hebben om gekozen te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in