KWF huldigt collectanten

0
527

Goor – tijdens een speciale bijeenkomst voor vrijwilligers van het KWF in Goor 21 collectanten gehuldigd, die zich al meer dan 10 jaar hebben ingezet voor KWF Kankerbestrijding in Goor. Alleen al in de afgelopen tien jaar hebben alle collectanten in Goor meer dan € 50.000 opgehaald.
De jubilarissen kregen allemaal een speciale speld voor hun jarenlange inzet en een roos, die beschikbaar was gesteld door Jumbo Supermarkt.Voordat de huldiging plaats vond, konden de vrijwilligers luisteren naar de persoonlijke ervaringen van Dr. Esther Siemerink en Christiaan van Sermond.
Dr. Siemerink, die als oncoloog verbonden is aan het ZGT, hield een boeiend betoog over de begeleiding van patiënten met kanker en in het bijzonder borstkanker.
Gorenaar Christiaan van Sermond verloor zijn vrouw Cindy aan de gevolgen van borstkanker. Hij hield een indrukwekkend en openhartig verhaal over zijn ervaringen en die van zijn vrouw en gezin tijdens de behandeling van Cindy.
Op deze avond bij De Bebsel in Goor waren ook Anne Mensink en Audrey Scholte van Mast aanwezig die eigen gemaakte lekkernijen en sieraden verkochten, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de actie van KWF Kankerbestrijding Samenloop voor Hoop.
In zijn slotwoord bedankte voorzitter Henk Dollekamp niet alleen alle vrijwilligers, maar ook Jumbo Supermarkt, De Bebsel en De Trekpleister voor hun bijdragen aan KWF afdeling Goor.
De avond werd afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in