Kuntszinnig Goor present “Goors Montmartre”

0
631

Goor – Het is voor het derde jaar dat de prachtige tuin van het voormalig gemeentehuis wordt opgesteld voor het Goors Monmartre. Het terrein is deze middag de plek waar uitvoerend beeldend kunstenaars en kunstliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten. In de tuin zijn meer dan 16 zeer diverse professionele kunstenaars actief aan het hun werk te midden van hun nieuwste kunstwerken die zij exposeren.
Onder hen bekende gezichten zoals goudsmid Dieuwke Raats, schilder Jan Britsia, beeldhouwer Hans Pots en keramiste Jolanda Bouwmeesters die de kunst van het pottendraaien laat zien.
Ook zijn er bij het Goors Montmartre nieuwe gezichten en werken te zien van reeds landelijk bekende kunstenaars zoals Elian Rabahia die kleurrijke kunst maakt met autokabels en Maarten de Bruin die ter plekke karakteristieke karikaturen tekent voor €10,- per stuk.Ook voor de jeugd is er van alles te doen. Onder andere de Kidsclub van Patrick van den Burg is actief en de Hofschminkers schminken kinderen voor een vrije gift.
Rond 15.00 uur krijgt notaris Olle Geurts een doek, geschilderd door de kunstenaars onder de bestuursleden, als dank voor het opstellen van onze stichtingsakte.
Natuurlijk is er ‘s middags sfeervolle live muziek, dit maal verzorgd door Robin Storm en Thijmen Poirrie. Ook is er onder andere een ijskar met heerlijk schepijs, en kan er o.a. bij Wiljan geproefd worden wat hij zoal onder de kurk heeft. Kortom wij Stichting Kunstzinnig Goor heeft een mooi gevarieerd aanbod waar het publiek vrij toegankelijk welkom is voor een leuke kunstzinnige middag in Goor.

Het Goors Monmartre is geopend van 12.00 tot 17.00 uur – Entree Vrije gift

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in