Kringloop H.v.T verhuist naar de buren

0
367

Goor – Qua afstand is het een kleine verhuizing, maar de voordelen zijn groot voor Kringloop Outlet Hof van Twente. De huidige locatie aan de Pastoriestraat wordt ingeruild voor een nieuw onderkomen waar voorheen Pets en Co gevestigd was, op steenworp afstand.
De nieuwe thuisbasis van Kringloop Outlet Hof van Twente krijgt als adres en hoofdingang Grotestraat 45 en dat is volgens manager Jan Reef een enorme vooruitgang. “We zijn door de hoofdingang aan de Grotestraat ineens veel zichtbaarder voor klanten en bezoekers. Terwijl we aan de achterzijde aan de Pastoriestraat dezelfde ruime mogelijkheden voor aan- en afvoer hebben als nu.”Reef en zijn achttien enthousiaste medewerkers c.q. vrijwilligers hopen de enorme klus voor 25 augustus geklaard te hebben. De kringloopwinkel blijft gedurende de verhuizing gewoon open, dan wel op de oude locatie, dan wel op de nieuwe. “We hoeven niet ver te slepen met onze spullen, maar het is wel heel veel, ha, ha!.”
Effectiever en overzichtelijker
Hoewel het nieuwe onderkomen zo’n 350 vierkante meter kleiner is, geeft de indeling veel meer mogelijkheden. Reef: “Het pand waar we nu zitten is nogal hokkerig. Straks hebben we één grote ruimte die we naar eigen smaak kunnen inrichten en indelen. Het is veel effectiever en overzichtelijker. Daarnaast is het veel minder diefstalgevoelig, daar hebben we nu ook nogal eens last van.”
Kringloop Outlet Hof van Twente trekt sinds de start in 2017 bezoekers uit de wijde omgeving. Vooral kleding, huishoudelijke apparaten en witgoed vinden gretig aftrek. Ook is er een ruim assortiment aan kwaliteitsmeubelen.
Maatschappelijk betrokken
Voor ouderen heeft Kringloop Outlet Hof van Twente speciale diensten in de vorm van tuinonderhoud en inboedelservice (o.a. veegschoon opleveren en verplaatsen van spullen bij een verhuizing). Ook staat de deur altijd open voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of die willen re-integreren. Ook vluchtelingen en/of statushouders helpen wij graag met dagelijkse bezigheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in