Kanjers uit Twente, je staat er niet alleen voor

0
641

Goor – De eerste kanjerochtend is op 31 oktober. Tijdens deze ochtend is elke Kanjer welkom, die elke dag (over)leeft met de gevolgen van kanker. Geen verplichtingen, geen kosten, wél veel een hoog humorgehalte en bovendien: gezelligheid. Samen staan we sterker!

Ben jij ook jong, heb je een gezin waarin jouw rol als partner en ouder elke dag belangrijk is? Of een gezellig druk sociaal leven, waarin je in de toekomst graag een gezin start? En wil je volop meedraaien in het drukke leven van werken, maar kan je dit, door de gevolgen die kanker met zich meebrengt, niet altijd volhouden?
Dan zijn de kanjerochtenden misschien iets voor jou. Vanaf oktober wordt elke laatste donderdag van de maand deze ochtenden gehouden. Met elkaar kun je ervaringen en tips uitwisselen. Daarnaast wil de organisatie geregeld professionals uitnodigen, die ondersteuning kunnen bieden in de problematiek door middel van informatie en/of (beweeg)activiteiten. Dit allemaal natuurlijk onder het genot van een kop koffie met wat lekkers, aangeboden door sporthal De Mossendam. Sluit ook aan op 31 oktober. Je bent van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur bij sporthal De Mossendam in Goor.
Aanmelden is handig, maar niet verplicht:kanjersuittwente@gmail.com of via de Facebookpagina www.facebook.com/kanjersuittwente

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in