John Kuipers te gast in Dubbelportret

0
618

Aanstaande zondag is John Kuipers te gast. John is een man die zeer begaan is met Goor. Hij is al jong begonnen in het tuincentrum van zijn vader. In 1974 werd dit centrum uitgebouwd tot Tuincentrum KuipersHolland. Het stond waar nu de Gossinksweide is. De tuinkassen waren zo groot dat de Big Band van Apollo er een concert heeft gegeven. En zijn er ook modeshows gehouden tussen de stekken en bloemen. Zoals gezegd is John begaan met Goor. Zo heeft hij het Goors Collectief (ondernemersvereniging) opgezet. Stond hij aan de wieg van de Goorse Herfst fietsvierdaagse, VVV Goor en de Goorse Badminton Club Union. En teveel om op te noemen zijn de bestuursfuncties die hij in de afgelopen jaren heeft bekleed.
In de uitzending gaat hij in op zijn hobby / werk dat hem de laatste jaren bezig houdt. Namelijk het organiseren van caravan groepsreizen. Tijdens deze reizen werden al meer dan 40 landen bezocht.
Dus John heeft meer dan genoeg stof om over te praten in het dubbelportret.
Presentatie Ciska Freiksen en Riet van der Burg.
Wilt u meer over John Kuipers weten, luister dan op 23 april vanaf 11.00 uur naar Hofstreek Omroep. De herhaling is op maandag 24 april om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in