Jan Wiemerink jarig: ruim € 900 voor KWF

0
619

Goor – Onlangs was de 72e verjaardag van Jan Wiemerink, die nog elke dag bezig is in de groentezaak van zoon Gert Jan aan de Grotestraat. Jan hoefde geen kado’s, maar hij vroeg zijn gasten om in plaats daarvan een donatie te doen voor KWF Kankerbestrijding.Enkele jaren geleden heeft Jan zijn vrouw Gerda binnen acht weken aan alvleesklierkanker verloren en ook zijn zus is aan kanker overleden. Begin dit jaar is bij Jan zelf kanker ontdekt, maar dat is na een aantal chemo behandelingen nu onder controle. Al met al reden genoeg om voor zijn verjaardag een donatie te vragen voor KWF Kankerbestrijding.
Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, want dit resulteerde in een geweldige opbrengst van € 917, die hij onlangs overhandigde aan de plaatselijke afdeling van het KWF.

Dit is overigens niet het enige dat Wiemerink De echte Groenteman voor KWF Kankerbestrijding doet. Sinds begin 2016 mogen geen gratis plastic tasjes meer worden verstrekt aan klanten om hun boodschappen in te doen. Bij Wiemerink worden klanten, die hun boodschappen in een plastic tasje meenemen, gevraagd om een bijdrage aan KWF Kankerbestrijding te doen in het busje dat op de toonbank staat. Dit heeft de afgelopen drie jaar al ruim € 1.100 opgeleverd.

Familie Wiemerink hartelijk bedankt namens KWF Kankerbestrijding!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in