Iedereen een boom deelt bomen uit.

0
438

Hof van Twente – Inwoners van Hof van Twente komen in aanmerking voor de provinciale Iedereen een Boom-actie. De provincie Overijssel, Landschap Overijssel en de gemeente Hof van Twente delen komende winter bomen en bosplantsoenplanten uit tegen een kleine vergoeding (tussen 37,50 en 250,-.). De rest wordt door de provincie betaald.

De actie geldt voor iedereen die woont in het buitengebied van de gemeente Hof van Twente. Met een plek voor bomen en/of bosplantsoen op het erf. Als aandeel in een klein landschapselement dat de lokale biodiversiteit en landschapsstructuur kan versterken.
Vanaf nu is het mogelijk om plantmateriaal te bestellen bij de actiesite Iedereen een Boom. Het gaat om meerdere inheemse bomen of bosplantsoen waarbij we de eigenaar om een eigen bijdrage vragen van maximaal 250,-. Driekwart van het totale bedrag wordt bij een maximum van 1000,- door de provincie aangevuld. Het plantmateriaal kan vervolgens zelf komende winter bij onze uitgifte locatie op 12 februari worden opgehaald.

‘Wees er snel bij, want op = op! Meer informatie over deze actie en de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen vind je op www.iedereeneenboom.nl/boomdeeldag .’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in