Iedere peuter heeft recht op een goede start!

0
856

Hof van Twente – Kinderopvang Hof van Twente wil graag dat iedere peuter een goede start heeft op de basisschool. Peuters van 2 tot 4 jaar zijn dan ook van harte welkom op de Peuteropvang bij een van onze kind centra.
Onze peuters spelen en werken hier samen, verkennen de wereld, onderzoeken, redeneren en lossen problemen op. Hierdoor leert een kind ontzettend veel, zoals rekenen, taal en sociale vaardigheden. We spelen elke dag buiten in onze avontuurlijke buitenruimtes en gaan graag op ontdekking in de omgeving. Onze pedagogisch medewerkers spelen samen met en bevorderen het spel tussen de peuters. Iedere 6 tot 8 weken werken zij met een bepaald thema en bouwen dit samen met de kinderen verder uit met spel en activiteiten. Zij koppelen hier doelen aan om iedere peuter een stapje verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling.

We hebben peuteropvang in Diepenheim bij KC Lunet, in Delden bij IKC Magenta en IKC Erve Hooijerinck, in Goor bij ’t Gijmink( KC Villa Linde), KC De Whee en KC Heeckeren en in Markelo bij KC Markelo in het zelfde pand als het basisonderwijs. Is je peuter 2 jaar? Dan is hij/zij van harte welkom bij onze peuteropvang. De peuteropvang is in de schoolweken op (bijna) alle dagen open van 8.30 uur tot 12.30 uur. De minimale afname is twee dagdelen.

Aanmelden of een aanvraag voor een rondleiding kan via onze website; www.kinderopvanghofvantwente.nl. Voor meer informatie kan je ook bellen met 0547-727 020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in