Huis in stijl van 1945 geopend

0
836

Delden – Een van de bezichtigingen tijdens de activiteitenweek van Delden Terug Naar Toen is het huis in de stijl van 1945. Henny Manrho, directeur van Wonen Delden, opende vanmiddag samen met de Vrouwenvan Nu het huis voor het publiek. Delden Terug Naar Toen heeft in samenwerking met Wonen Delden het initiatief genomen en vervolgens met hulp van het museum Sfeer van Weleer en de Vrouwen van Nu het huis aan de Wethouder Bloemenstraat 13 in de stijl van 1945 ingericht.

De geplande evenementen voor Delden Terug Naar Toen komen steeds dichterbij. Terwijl de knoppen van de rood-wit-blauwe bloembollen al uit de grond steken, begint ook het straatbeeld in Delden steeds meer de bevrijdingssfeer uit te stralen. Op 2 april begint Delden Terug Naar Toen officieel en kan tot en met 9 april het huis iedere dag van 10.00 tot 16.00 uur bezichtigd worden. Daarna is het huis van 10 april tot en met 6 juni iedere donderdag van 13.30 tot 15.00 uur open voor bezoekers.

Tijdens de openingstijden zijn de vrijwilligers van Vrouwen van Nu in het huis in de passende klederdracht aanwezig en actief met huishoudelijke werkzaamheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in