Holtbar doorgegeven aan ADS Groep uit Goor

0
778

Hof van Twente – De Holtbar, het doorgeefcompliment voor duurzame projecten, is voor de 22e keer doorgegeven. Arend Jan Overbeek van ADS Groep heeft de Holtbar ontvangen uit handen van Antonie ter Harmsel van Hodes. ADS Groep krijgt de Holtbar voor het continu zoeken naar duurzame, circulaire oplossingen.
ADS Groep staat bij veel inwoners bekend om het bijzondere gebouw op Zenkeldamshoek in Goor.Hodes zet zich in voor een goede huisvesting voor mens én aarde. Dan heb je partners nodig die meedenken. ADS toelevering heeft dezelfde drive, in het bijzonder Arend Jan Overbeek die hierin bij de ADS Groep toch wel de aanjager is. I
De Holtbar is bedoeld als aanmoediging voor een persoon of groep die zich op een bijzondere manier inzet voor duurzaamheid. Het is de bedoeling dat de ontvanger zelf iemand uitzoekt om de Holtbar aan over te dragen. Het is sinds oktober 2016 de 22e keer dat het duurzaamheidscompliment is doorgegeven. Kijk voor de reis van de Holtbar tot nu toe op www.hofkracht.nl/holtbar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in