Hofvogels heeft 2 nieuwe bestuursleden

0
386

Goor – Tijdens de bestuursvergadering van woensdag 5 april jl traden Menno Huge en Roeleke Steentjes officieel toe tot het bestuur van de stichting Hofvogels. Met de uitbreiding naar een vijfmansbestuurging een lang gekoesterde wens in vervulling. Niet alleen wordt de werkdruk binnen het bestuur verlicht en beter verdeeld, maar kan ook gestart worden met een aantal nieuwe plannen en activiteiten uit het nieuwe vijfjaren activiteitenplan. Naast de bekende uilen krijgen ook andere doelsoorten als zwaluwen en patrijzen de komende jaren aandacht, wordt ge├»nvesteerd in uitbreiding en opleiding van onze vrijwilligers en wordt onze website van een meer eigentijds jasje voorzien.

Naast Menno en Roeleke bestaat het bestuur verder uit voorzitter Frans Kruse, penningmeester Henk van der Spek en secretaris Han Roordink. Het bestuur weet zich verder gesteund door meerdere vrijwilligers die taken en verantwoordelijkheden van het bestuur hebben overgenomen en zijn opgenomen in een bestuurondersteundende constructie.

Voor uitgebreide informatie over het nieuwe actieplan, bestuurssamenstelling en taken van bestuursleden wordt verwezen naar onze website www.hofvogels.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in